Wij willen onze gasten graag laten genieten van de rust!

Onze mini-camping is ideaal voor tot rust te komen in de natuur. De camping bevindt zich direct naast de bosrand van Overloon in het buitengebied. In Overloon is er altijd genoeg te beleven. Een prachtig dorpje in de gemeente Boxmeer in Noord-Brabant.

In dit dorp van +/- 4.000 inwoners gaan cultuur en natuur hand in hand met gezelligheid en gastvrijheid. Er is altijd genoeg te beleven! Benieuwd wat wij aanraden om de doen? Klik hier. Of bezoek de website van Recreatief Overloon.

Meer over ons & onze camping
Wij zijn Martien & Dorothe en wonen wat ons betreft op een van de mooiste en unieke plekken in Overloon. Deze voormalige boerderij hebben wij met veel liefde, tijd en plezier omgetoverd tot een fijne plek om te wonen.

Wij genieten dagelijks met ons gezin op ons eigen terrein en hebben de vrijheid en mogelijkheden direct aan een bosrijksgebied. Om deze vrijheid en rust te kunnen delen zijn we in 2021 gestart met het aanbieden van diverse standplaatsen en een groepsaccommodatie.

Met veel plezier ontvangen wij hier gasten uit het heel het land. Net als ons kunnen zij dan genieten van alle mogelijkheden die Overloon en omstreken te bieden heeft. Er zijn hier genoeg mogelijkheden om te genieten van de natuur, activiteit en het dorp zelf.

Wij houden van persoonlijk contact en je kunt ons altijd een vraag stellen. Zijn er wensen of mogelijkheden die je wilt bespreken? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij willen onze gasten echt even laten genieten!

Je bent in ieder geval van harte welkom!