Groepsaccomodatie in Overloon

Ben je op zoek naar een betaalbare groepsaccommodatie voor 6 tot 10 personen in Overloon? Dan ben je bij Aartsenhof aan het juiste adres. In de keuken vind je meer dan voldoende mogelijkheden om heerlijk te koken. De woonkamer is erg ruim waardoor je makkelijk met z’n allen bij elkaar kan zitten. Bovendien is de groepsaccommodatie makkelijk bereikbaar via de A73 en rustig gelegen aan de bosrand op de grens van Noord-Brabant en Limburg.

 

Voor ieder wat wils

In grote groepen ontstaat er vaak verdeeldheid. De een is een binnenmens, de ander een buitenmens. De een wil liever bij de accommodatie blijven, de ander wil de natuur ontdekken. Bij Aartsenhof kan je alle kanten op. Met een biljart, fitnessapparaten en een jacuzzi is er vanalles te beleven bij de accommodatie. Er is zelfs de mogelijkheid om een kampvuur te maken waardoor het vakantiegevoel helemaal opleeft.

 

De omgeving van Overloon verkennen

Maar ook buiten de groepsaccomodatie is er veel te beleven in Overloon en omstreken. Het oorlogsmuseum is een ware trekpleister. In het ZooParc kan jij de gaafste dieren spotten. Ook zijn er prachtige mountainbike routes voor de liefhebber. En dan heb je nog een ontzettend populaire ijssalon waar het met mooi weer altijd helemaal vol zit. En niet zonder reden, want hier kan jij de allerlekkerste ijscoupes scoren. Last but not least: er zijn gezellige kroegen waar je prima een pilsje kan drinken.

 

Dé groepsaccomodatie van Overloon

Als je van plan bent om met een groep een paar dagen weg te gaan dan is Overloon is een geweldige plek voor jong en oud. Aartsenhof is de ideale groepsaccomodatie waarin jij en je kameraden absoluut het gevoel krijgen dat jullie op vakantie zijn. Er is meer dan voldoende ruimte en de mogelijkheden zijn eindeloos. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Nergens anders in Overloon krijg je zoveel waar voor je geld. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden. We hopen je snel te mogen ontvangen!